نمای کامپوزیت ساختمان | نمای کامپوزیت آپارتمان

Composite facade of the building | Composite facade of the apartment

طراحی و اجرای نمای ساختمان ها و آپارتمان ها یکی از مراحل دشوار ساخت و ساز سازه ها ، مراکز تجاری ، مراکز مسکونی و فروشگاهی میباشد . زیرا طرح نمای بیرونی یک ساختمان میتواند مردم را مجذوب خود کند و زیبایی کار انجام شده را چندین برابر کند. نمای کامپوزیت یکی از طرح هایی است که برای نمای ساختمان ها و سازه ها از آن استفاده میشود.

استفاده از نماهای آجری ، سنگی و سیمانی نه تنها کار سخت و دشواری است بلکه هزینه زیادی را برای پیمانکاران و مسئولین پروژه ها به همراه دارد . از این رو با تولید ورق کامپوزیت های آلومینیومی سازندگان و پیمانکاران دیگر محدود به استفاده از مصالح دیگری که مثال زده شد نیستند و میتوانند برای راحتی و کم هزینه تر بودن پروژه از نمای کامپوزیت استفاده کنند.

همچنین ورق های کامپوزیت آلومینیومی به دلیل دارا بودن طرح ها و رنگ های مختلف میتوانند نمای جذاب و زیبایی را برای ساختمان ها و آپارتمان ها به ارمغان بیاورند.

در ادامه برخی از پروژه های برتر نمای ساختمانی آلکونایس را برای شما آپلود کرده ایم . برای استعلام قیمت و اطلاعات بیشتر با شماره 09124051174 تماس حاصل فرمایید تا مشاورین ما شما را در این امر همراهی کنند.

اگر فرصت مطالعه این مطلب را به صورت کامل ندارید میتوانید با مشاورین ما تماس حاصل فرمایید و مشاوره رایگان کسب کنید . همچنین میتوانید برای دریافت سمپل رنگ های ورق کامپوزیت نما درخواست دهید.

قیمت نمای کامپوزیت | قیمت نمای ساختمان با کامپوزیت

Composite facade price | The price of the facade of the building with composite

عوامل بسیاری در تأیین قیمت نمای کامپوزیت موثر میباشد یکی از مهم ترین عواملی که بر روی قیمت نمای کامپوزیت تأثیرگزار است قیمت روز آهن میباشد زیرا که برای نصب ورق های کامپوزیت بر روی سطح ساختمان ها و سازه ها نیاز به زیرسازی و آهن کشی میباشد. دیگر عواملی که روی قیمت نمای ساختمان با کامپوزیت تأثیرگزار هستند، مبلغ اجرت نصب گروه نصاب و اجراکننده ، هزینه حمل و نقل ، پرتی ورق ها و هزینه مصالح مصرفی میباشد. 

یکی دیگر از مهم ترین فاکتور های قیمت اجرای نمای کامپوزیت ، نوع ورق و برند آن میباشد. خوشبختانه ما در بازرگانی الکونایس انواع ورق های مختص نما را تولید و به فروش میرسانیم همچنین اجرای نمای کامپوزیت ساختمان ها و سازه ها را نیز از صفر تا صد بر عهده داریم برای اطلاع و استعلام قیمت میتوانید با شماره های درج شده در سایت تماس حاصل فرمایید.

لیست قیمت نمای کامپوزیت

نمونه پروژه های انجام شده توسط شرکت بازرگانی آلکونایس

Some Project that we done in Aluconice company

اطلاعات تماس با الکونایس

شما میتوانید برای مشاوره و استعلام قیمت نمای کامپوزیت با شماره های درج شده در زیر تماس بگیرید تا مشاورین ما اطلاعات لازم را به شما ارائه دهند 

پشتیبانی خرید

09124051174

(آقای فرجی) کارشناس و مشاور فروش بازرگانی آلکونایس

پشتیبانی خرید

09100984537

(آقای فرجی) کارشناس و مشاور فروش بازرگانی آلکونایس

بازرگانی آلکونایس

اجرای نمای کامپوزیت ساختمان توسط گروه آلکونایس

Implementation of the composite facade of the building by Aluconice Group

گروه بازرگانی آلکونایس با توجه به تجربه ی ده ساله در حوزه تولید ، فروش و اجرای ورق های کامپوزیت میتواند این اطمینان را برای مشتریان و پیمانکارانی که با این شرکت همکاری میکنند ، فراهم کند که کیفیت کار بالا و با ضمانت 10 ساله ارائه میدهد. همچنین ورق های کامپوزیت آلکونایس در انواع نمای ساختمان ها و سازه ها به کار رفته اند. 

همچنین شرکت آلکونایس دارای بیش از 7 گروه نصاب حرفه ای میباشد که به راحتی میتوانند پروژه های نمای ساختمانی و تابلو های تبلیغاتی را با سرعت بالا پیش ببرند. همینطور گروه طراحان و مجریان آلکونایس آماده طراحی و اجرای انواع نمای کامپوزیت ساختمان، با سال ها تجریه و بهره گرفتن از نیروهای توانمند و تکنسین مجهز برای مشتریان گرامی آلکونایس میباشند .

نمای کامپوزیت ساختمان
نمای کامپوزیت آپارتمان
نمای کامپوزیت ساختمان 2

اگر فرصت مطالعه این مطلب را به صورت کامل ندارید میتوانید با مشاورین ما تماس حاصل فرمایید و مشاوره رایگان کسب کنید . همچنین میتوانید برای دریافت سمپل رنگ های ورق کامپوزیت نما درخواست دهید.

مزیت های نمای کامپوزیت

Advantages of composite facade

ورق کامپوزیت یک ورق آلومینیومی میباشد که از سه لایه اصلی تشکیل شده است . دو لایه آن از جنس آلومینیوم میباشد و لایه هسته داخلی آن از جنس مواد معدنی و پلی اتیلن تشکیل شده است. این نحوه تشکیل و تولید ورق های کامپوزیت باعث شده است تا این ورق ها از مزیت های بسیاری برخوردار باشند و در صنعت نمای ساختمان بسیار محبوب و پرطرفدار شوند. در ادامه به برخی از مزیت های نمای ساختمان با کامپوزیت اشاره خواهیم کرد:

وزن سبک 

 از آنجایی که ورق های کامپوزیت دارای وزن سبکی میباشند و در کل وزن هر متر مربع از این نوع ورق ها به 5 الی 8 کیلوگرم میرسد نسبت به دیگر مصالح نمای ساختمانی سبک تر هستند و در جابه جایی و حمل و نقل آنها به مشکل بر نخواهید خورد.

استحکام بالا 

 ورق های نمای کامپوزیت در عین سبک بودن وزن آنها از استحکام بالایی در برابر آب و هوا ، فشار باد ، تابش نور خورشید و ضربات برخوردار میباشند و این یکی از ویژگی هایی است که نمای کامپوزیت را در بین ساختمان ها و سازه های بلند و مرتفع جای انداخته است.

اجرا و نصب راحت

همانطور که در بالا گفته شد اجرای نمای ساختمان با مصالحی مثل سنگ ، آجر و سیمان بسیار سخت و طاقت فرسا بود از این رو پیمانکاران و سازندگان به نمای کامپوزیت برای آپارتمان ها و ساختمان ها روی آوردند. زیرا ورق های کامپوزیت انعطاف پذیرند و کاملا راحت و ساده نصب میشوند.

اجرا و نصب راحت نمای کامپوزیت

قابلیت آکوستیک و عایق حرارتی

از دیگر ویژگی ها و مزیت های ورق ها کامپوزیت ، قابلیت آکوستیک(عایق صدا) بودن آنها میباشد. این نوع ورق ها زمانی که در نمای ساختمان به کار میروند از ورود صدا های آزار دهنده و ورود سرما و گرما به داخل ساختمان جلوگیری میکنند.

ضدحریق و نسوز

 نمای ساختمان یکی از مهم ترین بخش های ساختمان میباشد که باید به حفظ امنیت آن اهمیت بسیاری بخشید تا در برابر آتش سوزی و حوادث مقاوم باشد. ورق های کامپوزیت به دلیل دارا بودن مواد معدنی و پلی اتیلن در هسته خود مقاومت آنچنانی در برابر آتش و حریق ندارند . از این رو ورق کامپوزیت ضدحریق تولید میشود که در ساختار هسته آن از هیدروکسید آلومینیوم و هیدروکسید منگنز استفاده میشود تا از آتش سوزی و گسترش حریق در نمای ساختمان جلوگیری کند.

نمای کامپوزیت ضدحریق

امکان ایجاد طرح خاص در نمای کامپوزیت

با توجه به اینکه ورق کامپوزیت از قابلیت انعطاف پذیری و خم خوردن بالایی برخوردار است میتوان با آن طرح های سه بعدی و خاصی را پیاده سازی کرد همچنین میتوان از طریق CNC به آن طرح های خاص و زیبا اضافه کرد تا در نمای ساختمان جلوه خاص و مدرنی ایجاد کنند.

ایجاد طرح خاص در نمای کامپوزیت

تنوع رنگی بالا

 نمای ساختمان با ورق کامپوزیت مانند دیگر نماها با مصالح دیگر از محدودیت رنگ و طرح برخوردار نیست و میتوان گفت که میتوان به ورق های کامپوزیت رنگ ، طرح و ابعاد دلخواه داد تا در طراحی نمای مدرن و زیبا به شما کمک کند. همچنین رنگ های استفاده شده در این ورق ها از تکنولوژی نانو P.V.D.F پیروی میکنند و در برابر اشعه فرابنفش خورشید کاملا مقاوم هستند به طوری که رنگ آنها پس از سال ها استفاده تغییر نمیکند.

تنوع رنگی بالا نمای کامپوزیت

کاربرد ورق های کامپوزیت در نمای ساختمان

The use of composite sheets in the facade of the building

 نمای ساختمان تجاری

ورق‌های ACP (Aluminium Composite Panel) در نمای ساختمان‌های تجاری استفاده می‌شود. ظاهر شیک، تطبیق پذیری طراحی و مقرون به صرفه بودن آنها را به انتخابی عالی برای مجتمع‌های اداری، مراکز خرید و هتل‌ها تبدیل کرده است. ماهیت سبک وزن ورق‌های کامپوزیتی همچنین امکان ساخت نمای سازه‌های بلندتر را فراهم می‌کند.

نمای ساختمان تجاری

نمای ساختمان مسکونی

نمای کامپوزیت در نمای ساختمان ها و سازه های مسکونی نیز طرفداران زیادی پیدا کرده است. آنها را می‌توان در خانه‌های تک واحدی و ویلایی، ساختمان‌های آپارتمانی یا آپارتمان‌های بلندبالا استفاده کرد. دوام ورق‌های ACP محافظت طولانی مدت در برابر شرایط آب و هوایی را تضمین می‌کند و انعطاف پذیری طراحی آنها اجازه می‌دهد تا نمای بیرونی سفارشی شده را مطابق با ترجیحات فردی ایجاد کنید.

نمای ساختمان مسکونی

نمای ساختمان صنعتی

ورق‌های ACP در ساختمان‌های صنعتی مانند انبار، مراکز توزیع و کارخانه کاربرد دارند. وزن سبک و ماهیت بادوام این ورق‌ها ساخت سریع و مقرون به صرفه را در عین حصول اطمینان از محافظت و عایق لازم در چنین تاسیساتی ایجاد می‌کند.

نمای ساختمان صنعتی

نحوه نصب نمای کامپوزیت

نصب نمای کامپوزیت به دو روش اصلی انجام می‌شود:

روش ال و روش فیکس که  در ادامه به توضیح اجرا و تجهیزات مورد نیازهر دو روش می‌پردازیم

روش ال (L-Shape)

تجهیزات مورد نیاز:

  ورق‌های کامپوزیت

پروفیل‌های آلومینیومی یا آهنی

پیچ و مهره

دستگاه برش و سوراخ‌کاری

چسب مخصوص

مراحل نصب:

برش ورق ها: ورق‌های کامپوزیت را به ابعاد مورد نیاز برش می دهیم.

نصب پروفیل ها: پروفیل‌های افقی و عمودی را بر روی زیرسازی نصب میکنیم. این پروفیل ها باید بصورت ال  قرار بگیرند.

سوراخ کاری: با استفاده از دستگاه سوراخ‌ کاری، محل‌های مورد نیاز برای نصب پیچ‌ها را آماده میکنیم.

نصب ورق ها: ورق‌های کامپوزیت را به پروفیل‌ها با استفاده از پیچ و مهره نصب می کنیم.

چسباندن: در برخی نقاط می‌توانید نصب می توانیم از چسب‌های مخصوص نیز برای افزایش استحکام استفاده کنیم.

روش فیکس(Fix)

تجهیزات مورد نیاز:

  ورق‌های کامپوزیت

بست‌های فیکس (مثل براکت‌ها)

پیچ و مهره

دستگاه برش و سوراخ‌کاری

مراحل نصب:

برش ورق ها: ورق‌ها را به ابعاد مناسب برش می دهیم.

نصب بست ها: بست‌های فیکس را به زیرسازی نصب می کنیم و این بست‌ها به ورق‌ها چسبیده و آنها را نگه میداریم.

سوراخ کاری و نصب: ورق‌ها را در محل‌های مشخص شده با پیچ و مهره به بست‌ها متصل میکنیم.

بررسی نهایی: برای کسب اطمینان نهایی پس از نصب، تمام اتصالات و استحکام ورق‌ها را بررسی می کنیم.

نحوه نصب نمای کامپوزیت ساختمان

چند نکته مهم برای اطمینان شما:

قبل از نصب، حتماً برنامه‌ریزی دقیقی انجام می شود و از ابعاد و نوع ورق‌ها اطمینان حاصل می شود و همچنین با توجه به شرایط جوی و محیطی رنگ ماسب کار شما انتخاب شده  تا مناسب ترین خدمات را ارائه دهیم.

همچنین استفاده از ابزار های کاملا ایمن هنگام برش و نصب در کنار تکنسین مجرب فرایند نصب اصولی و بادوام نمای کامپوزیت را ایجاد می کند.

مقایسه نمای کامپوزیت با دیگر نماهای ساختمانی

مقایسه نمای کامپوزیت با دیگر نماها، مانند نمای سنگی، آجر، شیشه و سرامیک، به شما کمک می‌کند تا بهترین گزینه را برای پروژه خود انتخاب کنید.

طبق موارد زیر میتوان نمای کامپوزیت را با سایر نماهای رایج مقایسه کرد

در سایر نماهای متداول ساختمان مانند نمای سنگ، نمای آجری ، نمای شیشه ای،نمای سرامیکی،نمای فلزی و نمای تلفیقی با معایبی روبه رو شدیم که روش مدرن نما یعنی نمای کامپوزیت برای رفع این مشکل به صنعت ساختمان سازی و نمای ساختمان  راه پیدا کرد.

برای مثال، نمای سنگی بسیار مقاوم و زیبا است اما هزینه بالایی دارد و همچنین با توجه به سمگین بودن وزم سنگ می تواند موجب بروزخطرات زیادی هنگام زمین لرزه بشود و در برابر شرایط محیطی همچون باران های اسیدی واکنش دهنده بوده و سرعت اصطلاک بالاتری دارد از این رو میتوان برای داشتن نمای سنگی از ورق کامپوزیت طرح سنگ استفاده کرد که با توجه به رنگ مقاومی که در آن استفاده میشود مقاومت بسیار بیشتری نسبت به متریال های سنتی دارد

نمای آجری سنتی و گرم است اما نیاز به نگهداری و تعمیر دارد اما ورق کامپوزیت طرح آجری با جزئیاتی به زیبایی آجر به اشعه خورشید مقاوم بوده و همانند آجر کدر نمی شود.

نمای چوبی طبیعی و زنده است اما در برابر آب و حرارت حساس است اما در ساخت نمای کامپوزیت طرح چوب برای القا کردن همان حس گرمای طبیعی چوب از رگه های چوب طبیعی استفاده شده است ،این نما برخلاف نمای چوب طبیعی فرسوده نمی شود و مورد تهاجم حشرات موذی همچون موریانه و آفت قرار نمیگیرد .

نمای سرامیکی رنگین و تمیز است اما در برابر ضربه ضعیف است
کامپوزیت درمقایسه با نماهای دیگر مثل سنگ از وزن کمتری برخوردار است و حمل و نقل و جا به جایی آن ساده تر است و در هنگام نصب آن می توان ورق های کامپوزیت را به طور راحت برش داد و در کار استفاده کرد.

نمای کامپوزیت،نمای مدرن برای ساختمان

نمای کامپوزیت به عنوان یکی از گزینه‌های مدرن برای نمای ساختمان‌ها، ویژگی‌ها و مزایای خاصی دارد که آن را از دیگر نماها متمایز می‌کند.

نمای کامپوزیت در معماری مدرن

استفاده در پروژه های تجاری و اداری:

نمای کامپوزیت به‌خاطر ظاهر مدرن و جذاب، در ساختمان‌های تجاری و اداری بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. این نما می‌تواند برند و هویت یک شرکت را به خوبی نمایان کند.

نمای کامپوزیت نمای مدرن برای ساختمان

سازگاری با محیط:

نمای کامپوزیت به خوبی با سایر مصالح ساختمانی ترکیب می‌شود و می‌تواند به زیبایی با محیط اطراف هماهنگ شود.

تکنولوژی پیشرفته:

با پیشرفت تکنولوژی، مواد و روش‌های جدیدی برای تولید و نصب نمای کامپوزیت به‌وجود آمده که کیفیت و عملکرد آن را بهبود بخشیده است.

نتیجه گیری:

نمای کامپوزیت به عنوان یک گزینه مدرن و جذاب برای ساختمان‌ها، مزایای زیادی دارد که آن را به انتخابی محبوب در میان معماران و سازندگان تبدیل کرده است. با توجه به زیبایی، کارایی و تنوع طراحی، این نوع نما می‌تواند به ساختمان شما جلوه‌ای مدرن و منحصر به فرد ببخشد.

 

اجرا نمای کامپوزیت

Implementation of composite facade

نحوه نصب و اجرای ورق های کامپوزیت در نمای ساختمان به سه روش انجام میشود که بستگی به طرح و دیزاین دلخواه پیمانکار یا سازنده دارد . این دو روش عبارتند از روش فیکس(ثابت) و روش اِچ و اِل .

در روش نصب اول ورق ها به وسیله خم های نازکی که در بغل آنها به وسیله دستگاه شیار زن (خم زن) زده میشود به یکدیگر پیچ شده و در کنار یکدیگر متصل میگردند که به این روش نحوه فیکس (ثابت) میگویند.

روش اِچ و اِل دیگر نیازی به خم کاری های نازک در کناره های ورق ندارد و ورق ها در زوار های H مانند و L مانند که بر روی آهن زیرسازی شده پیچ شده اند در کنار یکدیگر قرار میگیرند.

گروه تخصصی نصابان و طراحان شرکت الکونایس آماده طراحی نصب و اجرای انواع نمای کامپوزیت، به همراه تکنسین و گروهی کاملاً متخصص و با تجربه میباشند. شما میتوانید اجرای نمای کامپوزیت ساختمان و سازه های خود را به ما بسپارید تا در سریع ترین زمان ممکن پروژه شما را به اتمام برسانیم. همچنین برای اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره تماس های درج شده در سایت تماس حاصل فرمایید تا مشاورین ما ، اطلاعات مورد نیاز را به شما ارائه دهند. (برای ارتباط از طریق واتساپ و تلگرام کلیک کنید.)

نمونه پروژه های انجام شده آلکونایس

Aluconice Examples of completed projects

22 دیدگاه در “نمای کامپوزیت

  1. جمشیدی گفت:

    قیمت نمای ساختمان 5طبقه در ابعاد 18متر چپ به راست چقدر در میاد حدودا

    1. admin گفت:

      با سلام با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید تا نصابان ما برای بازدید پروژه ی شما تشریف بیاورند. ممنون

      1. علی اجرلو گفت:

        دوست عزیز اجرای نمای ترموود بهمراه کامپوزیت توی مازندران اجرای میکنین؟؟؟

        1. admin گفت:

          سلام بله در تمامی استان ها و شهرهای کشور پروژه های شما را اجرا میکنیم برای هماهنگی با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید

  2. عسگری گفت:

    شما فاکتور رسمی برای جایگاه دولتی هم میدید؟؟

    1. admin گفت:

      سلام بله برای هماهنگی های بیشتر با شماره 09124051174 تماس بگیرید. با تشکر

  3. عبدالملکی گفت:

    نمای ساختمان با ورق ضمانت دار و بیمه نامه دار چه قیمت اجرا میکنید
    برای نمای ۲طبقه

    1. admin گفت:

      با سلام برای استعلام قیمت اجرای نمای ساختمان و نمای کامپوزیت با شماره های درج شده در سایت تماس حال فرمایید. با تشکر

  4. داوود گفت:

    با سلام ابعاد نمای مغازه ۱۵ متر در ۱.۵ ارتفاع ، چقدر قیمتش میشه؟

    1. admin گفت:

      با سلام برای استعلام قیمت با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید تا برای بازدید رایگان پروژه شما نصابان ما فرستاده شوند.

  5. بیگی گفت:

    ممنون از سایت خوبتون و خدمات عالی ای که دادید ، اطلاعات عالی بود🌹

    1. admin گفت:

      با سلام و تشکر از نظر شما ، انجام وظیفست.

  6. پناهی گفت:

    ضخامت ورق هایی که کار میکنید چند دهمه؟!

    1. admin گفت:

      با سلام ، شرکت ما خودش تولیدکننده ورق کامپوزیت هستش و انواع ورق ها را برای استفاده در نمای ساختمان شما در دسترس داریم .

  7. محمد حاجی پور گفت:

    سلام خارج از تهران هم نما انجام میدین بزرگوار
    (اراک)؟؟؟

    1. admin گفت:

      سلام بله در تمامی استان ها و شهرهای کشور خدمات ما ارائه میشود

  8. Danielsak گفت:

    ابزارهای متعادل کننده در حوزه تجهیزات اندازه گیری ویبروآکوستیک موقعیت مهمی دارند. علاوه بر نقش های اندازه گیری ، آنها همچنین عدم تعادل مکانیسم های چرخشی را کاهش می دهند ، افزایش کارایی اقتصادی و کیفیت محصول با حداقل سرمایه گذاری سرمایه ، به ویژه در صنایع فراوان با تجهیزات چرخشی مانند آسیاب ها و کارخانه های تولید فن.

    هزینه های متعادل سازی تجهیزات معمولا بین 2500 تا 10000 یورو کاهش می یابد و دوره بازپرداخت 6-7 ماه است. با وجود این ، این قیمت ها می تواند برای کسب و کارهای کوچک و متوسط مانند تعمیرگاه های خودرو و امکانات خدمات موتور الکتریکی چالش برانگیز باشد.

    طیف گسترده ای از ابزارهای تعادل در بازار وجود دارد ، با قیمت های متفاوت از 2500 تا 25000 یورو ، بر اساس تولید کننده و عملکرد. به عنوان مثال ، Balanset-1A ، یک متعادل کننده قابل حمل و تحلیلگر ارتعاش ، حدود 1461 یورو هزینه دارد. قیمت های بالا برای چنین تجهیزات ناشی از عوامل مختلفی است ، از جمله حجم تولید کم ، سنسورهای ارتعاش گران قیمت و هزینه های توسعه نرم افزار تخصصی.

    با این حال ، فرصت هایی برای کاهش هزینه ها وجود دارد که ما در توسعه ابزار جدید خود ، “Balanset-1a”استفاده کردیم. با استفاده از اجزای تولید انبوه ، سنسورهای ارتعاش ارزان تر و الگوریتم های مدیریت توسعه یافته در طول 20 سال گذشته ، ما به طور قابل توجهی هزینه ها را کاهش دادیم.

    در نتیجه ، هزینه مجموعه ما (به استثنای رایانه) از 2000 یورو تجاوز نمی کند و آن را بسیار ارزان تر از تجهیزات مشابه موجود در بازار می کند. بنابراین ، “Balanset” یک راه حل تعادل مقرون به صرفه را ارائه می دهد که حتی کسب و کارهای کوچک نیز می توانند آن را تحمل کنند.
    شما می توانید یک ویبرومتر

  9. اصغر گفت:

    با سلام
    ی نمای برج ۸طبقه توی مشهد هست انجام می‌دید
    ‌‌متری چند ؟؟

    1. admin گفت:

      سلام بله تماس بگیرید

  10. Ali گفت:

    لطفا قیمت هر متر مربع برای نمای ساختمان را اعلام کنید ۳طبقه

    1. admin گفت:

      با سلام برای استعلام دقیق قیمت با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید و حدوداً قیمت هر متر مربع اجرای نمای کامپوزیت 1/400/000 تومان میباشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *