نمای کامپوزیت ساختمان دو طبقه
نمای کامپوزیت یک راه حل معماری نوآورانه است که از طریق آن راه حل هایی برای ایجاد نمای ظاهری جذاب و کاربردی برای ساختمانها میسازند. بر خلاف نماهای سنتی که معمولاً از یک ماده تشکیل شده اند، نماهای کامپوزیت طیف وسیعی از امکانات طراحی را ارائه میدهند. معماران میتوانند برای ساخت نمای کامپوزیت ساختمان دو طبقه از ورق کامپوزیت استفاده کنند. ورق های کامپوزیت همچنین عایق و مقاومت در برابر آب و هوا را افزایش میدهند و آنها را به گزینه ای عالی برای نمای کامپوزیت ساختمانهای دو طبقه تبدیل میکنند.
ملاحظات طراحی نمای ساختمان
معماران و مهندسان هنگام طراحی نمای کامپوزیت برای ساختمانهای دو طبقه، باید چندین فاکتور را به دقت در نظر بگیرند. اول از همه، آنها باید الزامات سازه ای ساختمان را ارزیابی کنند و اطمینان حاصل کنند که نما میتواند در برابر نیروهایی که در معرض آن قرار میگیرد مقاومت کند. علاوه بر این، آنها باید آب و هوای محلی و شرایط محیطی را برای انتخاب نوع ورقی که میتواند در برابر نوسانات دما، رطوبت و سایر عوامل مقاومت کند در نظر بگیرند. هر چه شرایط آب و هوایی منطقه سخت تر باشد باید از ورقی با کیفیت تر استفاده کرد تا به مرور زمان نمای ساختمان دچار مشکل نشود.
تکنیکهای نصب نمای کامپوزیت ساختمان دو طبقه
نصب نمای کامپوزیت ساختمان دو طبقه نیاز به برنامه ریزی و اجرای دقیق دارد. تکنیکهای مورد استفاده به مواد مورد استفاده، طراحی ساختمان و آب و هوای محلی بستگی دارد. برخی از تکنیکهای رایج نصب عبارتند از:
سیستم نصب اِچ و اِل : در این سیستم نصب ، زوار های آلومینیومی بر روی زیرسازی آهنی که ابتدا طراحی و کشیده شده است ، پیچ میشوند و ورق های برش داده شده کامپوزیت ، داخل این زوار های آلومینیومی قرار گرفته و در کنار یکدیگر به صورت ثابت قرار میگیرند.
سیستم نصب فیکس(ثابت) : در این سیستم نصب ، ابتدا ورق های کامپوزیت به صورت مورد نیاز برش خورده و آماده میشوند سپس لبه های ورق کامپوزیت به اندازه 2 الی 10 سانتی متر خم خورده و به یکدیگر پیچ شده و در کنار یکدیگر قرار میگیرند . این سیستم نصب یکی از مستحکم ترین سیستم های نصب میباشد و زوار های ورق زیاد در چشم بیننده نمیباشد.
برای اطلاعات بیشتر درباره نحوه نصب ورق کامپوزیت میتوانید مقاله تخصصی ما را در این حوزه بخوانید.
بهره وری انرژی نمای کامپوزیت ساختمان
نماهای کامپوزیت میتوانند به میزان قابل توجهی به بهره وری انرژی و پایداری در ساختمانهای دو طبقه کمک کنند. نماهای کامپوزیت با استفاده از موادی مانند فوم یا پشم معدنی که عایق عالی هستند میتوانند اتلاف گرما را در زمستان و افزایش گرما را در تابستان کاهش دهند. علاوه بر این، نماهای کامپوزیت با ترکیب ویژگیهایی مانند دستگاههای سایهبان یا پانلهای خورشیدی میتوانند بهرهوری انرژی را بیشتر کنند.
نماهای کامپوزیت با کاهش اثرات زیست محیطی ساختمانها به این امر کمک میکنند. نمای کامپوزیت ساختمان دو طبقه با استفاده از موادی که قابل بازیافت هستند یا از محتوای بازیافتی ساخته شده اند میتوانند ضایعات را کاهش داده و منابع طبیعی را حفظ کنند. علاوه بر این، نماهای کامپوزیت با ایجاد عایق و مقاومت در برابر آب و هوا، میتوانند نیاز به سیستمهای گرمایش و سرمایش را که مقادیر قابل توجهی انرژی مصرف میکنند کاهش دهند.
برای اطلاعات بیشتر درباره مزایای ورق کامپوزیت میتوانید مقاله ما را در این باره بخوانید.
مطالعه موردی نمای ساختمان دو طبقه
نمونههای بسیاری از ساختمانها با نمای کامپوزیت وجود دارد که طراحی، ساخت و عملکرد آنها را به نمایش میگذارد. یکی از این نمونهها Bosco Verticale در میلان ایتالیا است. این مجتمع مسکونی دارای نمایی متشکل از ورق های کامپوزیت و بیش از 20000 درخت و گیاه است که سایه طبیعی و کیفیت هوا را بهبود میبخشد. نمونه دیگر برجهای البهار در ابوظبی است. این برجهای دوقلو دارای یک سیستم نمای پویا با الهام از صفحات مشربیه سنتی عربی هستند که به طور خودکار با موقعیت خورشید تنظیم میشوند تا سایه بهینه را ارائه دهند.
برای اطلاعات بیشتر درباره نمای کامپوزیت ویلا نیز میتوانید مقاله ما را در این حوزه بخوانید.
کلام آخر
چنانچه پس از مطالعه این مقاله تمایل به اجرای نمای کامپوزیت ساختمان دو طبقه دارید با کارشناسان آلکونایس تماس بگیرید. شماره های کارشناسان ما در سایت درج شده است. شرکت بازرگانی آلکونایس با داشتن تجربه 10 ساله در صنعت ورق کامپوزیت و همینطور اجرای نمای ساختمان توسط تکنسین حرفه ای و با تجربه توانسته است رضایت و اعتماد مشتریان خود را جلب کند همچنین تکنسین های تخصصی و با تجربه بازرگانی آلکونایس آماده ارائه خدمات نصب و اجرای نمای کامپوزیت میباشند برای اطلاعات بیشتر در واتساپ و تلگرام با ما در ارتباط باشید.